Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g33g115kcal2.6g24.6g0.6g1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.6g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka19g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g47g122kcal14.1g0.9g7g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g505kcal35g53.4g16.8g2.2g
Valittu annoskoko203g252kcal17.5g26.7g8.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna102g126kcal8.8g13.4g4.2g0.6g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315