Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)31g7.8kcal0.3g1.7g0g0.4g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 59g130kcal10.2g0g10g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g19g67kcal4.3g0g5.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 7.8g24kcal0.3g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g502kcal32g10.8g36.4g3.4g
Valittu annoskoko203g251kcal16g5.4g18.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna102g126kcal8g2.7g9.1g0.9g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560