Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.2g21.7g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt94g43kcal3g4.5g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä4.7g32kcal0g0g3.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g45g38kcal0.5g8.3g0.2g0.8g
Ruokosokeri7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g559kcal18.6g84.2g15.2g3.8g
Valittu annoskoko203g279kcal9.3g42.1g7.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna102g140kcal4.7g21.1g3.8g1g
Arvot/100g100g137kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826