Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g6.9g0.1g0.4g
Parsakaali (Pirkka)28g8.4kcal1.3g0.6g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g7.8g26kcal1.7g0g2.2g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g144kcal7.8g16.2g4.8g1.2g
Valittu annoskoko203g72kcal3.9g8.1g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna102g36kcal2g4.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g35kcal1.9g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056