Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 55g25kcal0.3g4.6g0.1g1g
Raparperi 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.3g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g13g47kcal1.6g9.2g0.3g0.5g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g196kcal4.2g38.8g0.8g3.6g
Valittu annoskoko204g98kcal2.1g19.4g0.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna102g49kcal1.1g9.7g0.2g0.9g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483