Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras15g53kcal2g9.8g0.4g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g63g16kcal2.1g1.8g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g15g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g484kcal43.4g25.8g22.6g3.2g
Valittu annoskoko204g242kcal21.7g12.9g11.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna102g121kcal10.9g6.5g5.7g0.8g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042