Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen52g10kcal0.3g2g0.2g0.7g
Tuorekurkku, annos 50g81g32kcal0.5g1.1g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow29g29kcal6.7g0g0.3g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g42g67kcal7.1g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g277kcal29.2g6.2g9.6g1.4g
Valittu annoskoko204g139kcal14.6g3.1g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna102g69kcal7.3g1.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533