Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)175g577kcal11.7g139.9g0.7g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Paprika punainen 233g68kcal2.2g10.5g0.9g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g216g60kcal1.3g12.8g0.4g5.4g
Herkkusieni 117g19kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Herne, pakaste (rainbow)233g198kcal14g35g0g7.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g12g105kcal0g0g11.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka47g38kcal1.6g8.9g0.5g0.5g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g35g23kcal2.6g3.1g0.2g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)362g448kcal79.5g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g3209kcal237g442.4g59.8g47.8g
Valittu annoskoko2030g1604kcal118.5g221.2g29.9g23.9g
Annoskoko puolitettuna1015g802kcal59.3g110.6g15g12g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317