Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g1052g1893kcal258.7g30.5g80.9g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g701g842kcal19.6g35.8g70.1g2.8g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g53g59kcal0.4g12.1g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g6333kcal564.2g178.2g373.2g12.2g
Valittu annoskoko2030g3167kcal282.1g89.1g186.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna1015g1583kcal141.1g44.6g93.3g3.1g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117