Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka303g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Lanttu 467g135kcal4.7g21.5g1.4g8.4g
Porkkana 420g137kcal2.6g23.4g0.8g10.7g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Kesäkurpitsa zucchini 303g55kcal1.7g7.6g1.2g2.1g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g12g37kcal0.1g9.2g0g0g
Sinappi 12g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g12g20kcal0g4.8g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g233g70kcal2.3g9.3g0.7g0g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g1585kcal37.2g187.4g58.8g59.2g
Valittu annoskoko2030g793kcal18.6g93.7g29.4g29.6g
Annoskoko puolitettuna1015g396kcal9.3g46.9g14.7g14.8g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091