Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 280g283kcal3.6g13.6g22.9g4.8g
Linssi, vihreä, go green594g2008kcal172.3g338.6g5.9g181.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g594g624kcal47.5g83.2g11.9g59.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g297g83kcal1.8g17.7g0.6g7.4g
Rypsiöljy 52g464kcal0g0g52.4g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g175g201kcal10.5g8.7g14g0g
Kasvisliemikuutio 38g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g7558kcal478.8g934g233.4g506.8g
Valittu annoskoko2030g3779kcal239.4g467g116.7g253.4g
Annoskoko puolitettuna1015g1889kcal119.7g233.5g58.4g126.7g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506