Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1053g1502kcal131.6g3.2g107.9g0g
Canderel makeutusjauhe32g123kcal0.9g29.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.6g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g118kcal5.9g3.5g6.9g9.7g
Kuohukerma,valio,2dl638g2169kcal12.8g19.1g223.3g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g249g1291kcal17.9g82.9g98.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g10564kcal339.8g314g873.8g19.6g
Valittu annoskoko2032g5282kcal169.9g157g436.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna1016g2641kcal85g78.5g218.5g4.9g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198580