TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g600g811kcal132.1g0g30g0g
Tomaattimurska 600g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 263g199kcal4.9g40.5g0.5g2.6g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g2g5.6g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g150g105kcal11.7g13.2g0.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g3407kcal316.6g211.8g130.8g54g
Valittu annoskoko2034g1703kcal158.3g105.9g65.4g27g
Annoskoko puolitettuna1017g852kcal79.2g53g32.7g13.5g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755