Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 603g197kcal3.7g33.5g1.2g15.4g
Kaali, valkokaali603g127kcal7.2g20.5g1.2g12.7g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g45g9kcal0g2.9g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl15g21kcal0.7g1.4g1.4g0g
Hunaja 21g70kcal0.1g17g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 286g159kcal2.4g35.4g0.2g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g301g356kcal9g12.1g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g1958kcal50.2g260g68.8g61.4g
Valittu annoskoko2034g979kcal25.1g130g34.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna1017g490kcal12.6g65g17.2g15.4g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316