Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)7.6g0.8kcal0.1g0g0g6.4g
Ruisjauho Pirkka61g185kcal5.9g37g1.2g9.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)33g105kcal4.5g19.1g1.1g4.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g10g14kcal1.4g1.4g0.3g4.9g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.8g10kcal1.3g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g643kcal26.4g120.2g5.6g49g
Valittu annoskoko204g321kcal13.2g60.1g2.8g24.5g
Annoskoko puolitettuna102g161kcal6.6g30.1g1.4g12.3g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.4g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040