Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g36g34kcal2.5g5.4g0.4g2.9g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g36g36kcal2.9g5.4g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.3g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokakerma ingman 5%31g27kcal1.1g1.9g1.6g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g217kcal14.2g28.2g5.6g12.2g
Valittu annoskoko205g109kcal7.1g14.1g2.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna102g54kcal3.6g7.1g1.4g3.1g
Arvot/100g100g53kcal3.5g6.9g1.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295