Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)25g60kcal4.4g0g5g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)24g14kcal0.3g2.1g0.5g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g24g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Banderos chunky salsa, annos 300g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 3.1g19kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 63g29kcal1.9g3g0.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 6.3g24kcal1.7g0g1.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g25g88kcal3.2g17g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g554kcal27g55.6g24.6g1.8g
Valittu annoskoko205g277kcal13.5g27.8g12.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna102g139kcal6.8g13.9g6.2g0.5g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255