Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 112g71kcal3.4g5.4g3.9g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g15g47kcal1.6g9.4g0.3g1.6g
Vehnäjauho, sunnuntai29g102kcal3.5g20.8g0.6g0.9g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g849kcal23g71.4g52.8g5g
Valittu annoskoko205g425kcal11.5g35.7g26.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna102g212kcal5.8g17.9g13.2g1.3g
Arvot/100g100g208kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197