Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g90g125kcal17.1g0g6.3g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka68g47kcal2.7g7.4g0.5g2.1g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g45g151kcal3.6g31.9g1g2.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g658kcal47.2g79g16.6g8.4g
Valittu annoskoko205g329kcal23.6g39.5g8.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna102g165kcal11.8g19.8g4.2g2.1g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988