Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g39g10kcal0.4g1.9g0.1g1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 55g39kcal1g7.9g0.1g0.6g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl27g33kcal0.9g1g2.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g322kcal21.6g22.4g15.2g3.4g
Valittu annoskoko205g161kcal10.8g11.2g7.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna102g81kcal5.4g5.6g3.8g0.9g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759