Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 78g35kcal0.6g4.9g0g4.7g
Porkkanaraaste 200g78g21kcal0.5g4.1g0.2g2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g47g183kcal0g45.9g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.7g10kcal0.1g1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g498kcal2.4g111.8g1.6g13.4g
Valittu annoskoko205g249kcal1.2g55.9g0.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna102g125kcal0.6g28g0.4g3.4g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669