Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g625g2188kcal68.7g462.5g7.5g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)525g499kcal120.7g0g2.6g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 53g325kcal0g0g36.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta25g90kcal3.2g17.5g0.5g0.9g
Maito, Kevyt625g288kcal20g30g9.4g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper188g544kcal48.8g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g7865kcal522.8g1020g192.4g1.8g
Valittu annoskoko2040g3933kcal261.4g510g96.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna1020g1966kcal130.7g255g48.1g0.5g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559