Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 123g471kcal47.2g56.8g2.8g12.5g
Kaali, valkokaali569g120kcal6.8g19.4g1.1g12g
Sipuli (käsittelemätön)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4081g1346kcal114.2g183.6g9g60.8g
Valittu annoskoko2040g673kcal57.1g91.8g4.5g30.4g
Annoskoko puolitettuna1020g337kcal28.6g45.9g2.3g15.2g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437