Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke255g255kcal46g0g7.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 601g458kcal11.3g93.1g1.2g6g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 3g9kcal0.3g1g0.4g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g376g225kcal3.8g16.9g15g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4092g1931kcal124.4g227.8g48.8g18.6g
Valittu annoskoko2046g966kcal62.2g113.9g24.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna1023g483kcal31.1g57g12.2g4.7g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736