KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore1611g3142kcal301.3g0g217.5g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)134g295kcal17.6g0.7g25g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro81g25kcal1.7g3.4g0.4g2.6g
Mustapippuri 5.4g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 75g401kcal0.2g0.3g45.1g0g
Piparjuuri, annos 10g3g1.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.8g3.1kcal0g0g0.3g0g
Viinietikka 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4096g7837kcal646.4g26.4g577.6g13g
Valittu annoskoko2048g3918kcal323.2g13.2g288.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna1024g1959kcal161.6g6.6g144.4g3.3g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715