Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 100g72kcal1.8g14.4g0.2g1.1g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g60g65kcal14.4g0.1g0.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml25g38kcal0.5g0.6g3.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g20g17kcal0.3g0.9g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g383kcal34g32g11.8g2.4g
Valittu annoskoko205g192kcal17g16g5.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna103g96kcal8.5g8g3g0.6g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046