Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g40g68kcal8g0g4g0g
Voi 5.3g39kcal0.1g0g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 50g21kcal1.7g2.4g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima18g68kcal5.1g0g5.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras20g70kcal2.6g14g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g658kcal36.6g42g38.2g1.6g
Valittu annoskoko205g329kcal18.3g21g19.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna103g165kcal9.2g10.5g9.6g0.4g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594