Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Nauris 28g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Fenkoli, annos 100g19g5.9kcal0.2g1.4g0g0.6g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)1.9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%21g23kcal0.6g0.6g2.1g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)45g50kcal10.3g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g225kcal24.2g11.4g8.8g3.6g
Valittu annoskoko205g112kcal12.1g5.7g4.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna103g56kcal6.1g2.9g2.2g0.9g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205266