Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 125g104kcal1.6g5.3g8g2.8g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g531kcal24.2g12.6g41.6g6g
Valittu annoskoko205g266kcal12.1g6.3g20.8g3g
Annoskoko puolitettuna103g133kcal6.1g3.2g10.4g1.5g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064