Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka75g64kcal13.5g0g1g0g
Kevytmaito (Valio)63g29kcal2g3g0.9g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly9g34kcal1.2g6.5g0.3g0.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos9g68kcal0g0g7.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)9g24kcal2.4g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g461kcal40.2g22.4g22.8g3.8g
Valittu annoskoko206g230kcal20.1g11.2g11.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna103g115kcal10.1g5.6g5.7g1g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956