Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 102g115kcal21.6g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g243kcal43.8g2.2g6.2g0.6g
Valittu annoskoko206g122kcal21.9g1.1g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna103g61kcal11g0.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564