Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 88g171kcal16.4g0g11.8g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g37g13kcal0.9g1.7g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)37g31kcal0.4g1.3g2.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%29g23kcal0.9g1.8g1.5g0g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana411g486kcal37.6g11.2g32.2g0.6g
Valittu annoskoko206g243kcal18.8g5.6g16.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna103g122kcal9.4g2.8g8.1g0.2g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329