Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore500g50kcal3g8.4g0.5g3.5g
Tomaatti 625g142kcal3.5g21.6g1.9g8.7g
Paprika keltainen 425g128kcal4g21.7g0.9g8.5g
Fetajuusto Apetina 8 %250g375kcal40g0g20g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g250g663kcal70g0g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g2716kcal241g103.4g131.6g41.4g
Valittu annoskoko2050g1358kcal120.5g51.7g65.8g20.7g
Annoskoko puolitettuna1025g679kcal60.3g25.9g32.9g10.4g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720