Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto350g1189kcal69.9g0g101.4g0g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Parsakaali brokkoli 1165g409kcal53.8g22.7g3.5g29.1g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)47g126kcal5.6g6.1g8.9g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g233g741kcal5.4g7g76.9g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4102g5120kcal278.8g101.6g382.6g67.2g
Valittu annoskoko2051g2560kcal139.4g50.8g191.3g33.6g
Annoskoko puolitettuna1026g1280kcal69.7g25.4g95.7g16.8g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036