TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)157g422kcal11.7g76.7g7.8g15.6g
Korppujauho 75g276kcal7.9g56.3g0.8g4g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1204g1565kcal252.7g0g84.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g4997kcal586g267g219.6g39.2g
Valittu annoskoko2052g2499kcal293g133.5g109.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna1026g1249kcal146.5g66.8g54.9g9.8g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808