Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1500g1137kcal28.1g231.3g3g15g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.2g1g
Etikkakurkku 150g30kcal1g5g0.2g1.7g
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Sinappi 45g59kcal2g6.3g2.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g2779kcal70.2g511.2g28.6g43.2g
Valittu annoskoko2052g1389kcal35.1g255.6g14.3g21.6g
Annoskoko puolitettuna1026g695kcal17.6g127.8g7.2g10.8g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580