Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green225g731kcal54g110.2g2.2g27g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 34g26kcal1.5g4.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g225g360kcal18g11.2g27g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4113g3162kcal158.4g297g133.4g78.8g
Valittu annoskoko2057g1581kcal79.2g148.5g66.7g39.4g
Annoskoko puolitettuna1028g791kcal39.6g74.3g33.4g19.7g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764