Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g1229g4302kcal159.8g860.4g18.4g0g
Vesi702g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g56g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 70g621kcal0g0g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g9846kcal319.6g1720.8g177.2g0g
Valittu annoskoko2058g4923kcal159.8g860.4g88.6g0g
Annoskoko puolitettuna1029g2462kcal79.9g430.2g44.3g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781