Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 72g80kcal15.1g0g2.1g0g
Lanttu 43g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 20g45kcal3.2g0.1g3.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)57g92kcal1.5g1.5g8.6g0g
Sinappi 1.4g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g475kcal41.2g9.6g29g2.2g
Valittu annoskoko206g238kcal20.6g4.8g14.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna103g119kcal10.3g2.4g7.3g0.6g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085