Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 65g77kcal14.4g0g2.2g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)39g33kcal0.4g1.4g2.7g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g6.3g23kcal0.1g5.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g333kcal30.2g14.8g16.4g0.4g
Valittu annoskoko206g166kcal15.1g7.4g8.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna103g83kcal7.6g3.7g4.1g0.1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391