Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 47g161kcal4.8g32.8g0.6g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g16g41kcal4.7g0.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g600kcal27g98.8g9.4g5.4g
Valittu annoskoko206g300kcal13.5g49.4g4.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna103g150kcal6.8g24.7g2.4g1.4g
Arvot/100g100g145kcal6.5g23.9g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192