Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g64g92kcal3.4g18.5g0.4g0.8g
Maito, Kevyt87g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g490kcal29.4g46g20.4g1.8g
Valittu annoskoko206g245kcal14.7g23g10.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna103g123kcal7.4g11.5g5.1g0.5g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040