Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g29kcal2g0g2.3g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g152kcal9.8g12.4g5.8g4.6g
Valittu annoskoko207g76kcal4.9g6.2g2.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna103g38kcal2.5g3.1g1.5g1.2g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834