Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g64g128kcal12.8g0g8.3g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)2g13kcal0g0g1.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g32g22kcal0.5g4.8g0g0g
Suolapähkinä 0.9g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow104g42kcal2.2g7.1g0.4g3.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.8kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g453kcal31.8g24.4g24.6g6.4g
Valittu annoskoko207g227kcal15.9g12.2g12.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna103g113kcal8g6.1g6.2g1.6g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722