Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keskiarvo 35g10kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)55g67kcal1.2g14.9g0.2g0.4g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )40g57kcal5.3g2.6g2.8g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)33g54kcal8.2g0.3g2.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g22g28kcal0.7g0.4g2.7g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka11g43kcal2.6g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g522kcal36.8g40.6g23g2.6g
Valittu annoskoko207g261kcal18.4g20.3g11.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna103g131kcal9.2g10.2g5.8g0.7g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887