Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g31g10kcal0.4g2.3g0.1g1g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g54kcal2g6.8g2.4g2.2g
Valittu annoskoko207g27kcal1g3.4g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna103g14kcal0.5g1.7g0.6g0.6g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816