Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 400g234kcal39.2g12.4g1.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g80g8kcal1.2g0g0.5g68g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Manteli, jauhettu, n. 1dl480g2890kcal115.7g31.7g259.2g33.6g
Vehnälese 72g164kcal9.6g11.1g3.2g27g
Seesaminsiemen, kuorineen 68g459kcal18.3g4.7g39.4g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g10300kcal596.4g185.4g788.2g274.8g
Valittu annoskoko2060g5150kcal298.2g92.7g394.1g137.4g
Annoskoko puolitettuna1030g2575kcal149.1g46.4g197.1g68.7g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855