Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1203g1729kcal192.4g0g107g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g601g722kcal20.4g21.7g60.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)19g102kcal0g0g11.5g0g
Tilli, tuore 241g72kcal8.9g2.2g1.9g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g5248kcal443.4g47.8g361g10.2g
Valittu annoskoko2064g2624kcal221.7g23.9g180.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna1032g1312kcal110.9g12g90.3g2.6g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203