Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1576g2265kcal252.1g0g140.2g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Creme Bonjour Yrttitarha300g899kcal10.2g18.3g86.9g0g
Tilli, tuore 180g54kcal6.6g1.6g1.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g6442kcal538.2g41g457g8.4g
Valittu annoskoko2064g3221kcal269.1g20.5g228.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna1032g1611kcal134.6g10.3g114.3g2.1g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571