Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 833g272kcal5.2g46.3g1.7g21.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Katkarapu 142g97kcal20.5g0g1.6g0g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g1521kcal97.2g124.8g57.2g46.2g
Valittu annoskoko2065g761kcal48.6g62.4g28.6g23.1g
Annoskoko puolitettuna1033g380kcal24.3g31.2g14.3g11.6g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834